The spor iş ayakkabısı Diaries

Wiki Article

Climazone özelliği sayesinde nemi dışarı atan, nefes alan ve ayakların kuru kalmasını sağlayan Uvex Motion Model İş Ayakkabısı, S1 koruma sınıfileında yer alır. Yüksek teknolojiyle üretilen mikro kadife malzemeli dış yüzeyi ayaklarınızın gün boyu rahat hissetmesine gardenım eder. Baskı noktaları olmadığı için ayakları yormaz.

Bu sayede, hem esneklik hem de dayanıklılık sağlar. Üst saya ayrıca nefes alabilir yapısıyla terlemeyi minimuma indirerek, ayaklarınızın gün boyunca rahat kalmasını sağlar.

Tabanı kaymaz ve asit gibi etken maddelere karşı dayanıklıdır. Anti statik özelliğe sahip taban elektrik çarpmalarına karşı koruma direnç sağlamaktadır.

Entry denied Mistake code 1020 You can't obtain . Refresh the web page or contact the site proprietor to ask for accessibility.

İş ayakkabı fiyatları ve özelliklerini yakından inceleyin. Alacağınız ufak ama etkili ve önemli tedbirler ile sağlıklı yaşam sürebilirsiniz. İş kazası yaşasanız da sorunsuz atlatmak için iş ayakkabısı fiyatı yerine işlevine bakın.

S3 ayakkabılar genellikle zorlu dış mekan çalışma koşulları için tasarlanmıştır ve genellikle artworkırılmış tutuş ve dayanıklılık için tasarlanmış tabanlara sahiptir.

Kaymaz Taban: Zeminle iyi tutunma sağlayacak, yağ, asit ve diğer kimyasallara karşı dayanıklı malzemeden yapılmış tabanlar tercih edilmelidir.

rahatça nefes almasını sağlar. ✔ Esnek ve hafif: İş ayakkabıları sertleştirilmiş ve dayanıklıdır, gün boyu maksimum konfor ve güvenlik sağlar. Sıradan iş ayakkabılarından daha

Ayrıca tabanın derinliği ve diş yapısı, kaymazlık performansını artworkıran önemli unsurlardır.

Zorlu çalışma çelik burunlu iş ayakkabısı koşullarında ayaklarınızın hem rahat etmesini hem de güvende kalmasını mı istiyorsunuz? Mekap İş Ayakkabıları tam dimensions göre!

Mekap Gripper iş ayakkabıları, iş güvenliği standartlarını karşılayan dayanıklı yapıları ile yds iş ayakkabısı uzun vadede hem güvenlik hem de konfor sağlayarak çalışanların verimliliğini artworkırmaktadır.

Hele bir de çalışma ortamınızda uzun süreayakta kalmak zorundaysanız durum daha da dikkate değer. Hal böyle olunca ayaklarınız için gereken rahatlığı ve konforu en iyi şekilde sağlamanız gerekmektedir.

Yakıt ve Yağa Dayanıklı Taban: Taban malzemesi, yakıt ve yağ gibi kimyasallara karşı dayanıklıdır, bu da conclusionüstriyel ortamlarda güvenli kullanım sağlar.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip iş ayakkabısı tabanlık edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Report this wiki page